• darkblurbg

Succesvolle derde editie Futuremakers Noord!

Succesvolle derde editie Futuremakers Noord!

Woensdag 18 oktober heeft alweer de derde editie van Futuremakers Noord plaatsgevonden. Deze editie waren er 26 bedrijven, 125 studenten en 22 werkzoekenden uit de regio aanwezig! Het was het weer een succesvolle dag met veel matches.

Futuremakers Noord 2023

Futuremakers Noord 2023

Futuremakers Noord 2023! Het is weer zover, volgende week woensdagmiddag vindt het Matchings event Futuremakers Noord weer plaats. Naast dat er een programma voor de studenten is zal er dit keer ook een groep werkzoekenden aanwezig zijn. Zij zullen eerst met de aanwezige bedrijven in gesprek gaan.

HR Bijeenkomst 28 September

HR Bijeenkomst 28 September

Bij de HR Bijeenkomst van 28 september sluiten we aan bij hét AI Congres van het Noorden met dit jaar als thema ‘’AI met Gezond Verstand’’. Het congres vindt plaats bij het Forum in Groningen. Voor leden van het Mobiliteitsnetwerk is er een speciaal programma.

Aftrap Programma Jacobs Douwe Egberts

Aftrap Programma Jacobs Douwe Egberts

Maandag 20 maart was de officiële aftrap van het ‘MBO Persoonlijk Ontwikkel Programma Joure’ voor de jongeren van Jacobs Douwe Egberts Joure. Na een welkomstwoord door de fabrieksdirecteur, een kennismakingsbingo en programma toelichting volgde de groep jonge medewerkers een Insights-training. Hierdoor kregen zij meer inzicht in zichzelf als professional. De workshop was de eerste vanuit de serie van vier workshops over verschillende soft skills. In opdracht van het landelijke JDE Learning & Development team en JDE Joure heeft afstudeerder Inge de Roller het persoonlijk ontwikkelprogramma…

Brainstormsessie Omrin

Brainstormsessie Omrin

Sinds 1 juni zet Aukje van der Veen, toegepast psycholoog, zich in voor het Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland. Zij doet dit vanuit haar kennis en ervaring met betrekking tot het binden en boeien van jongeren.

20 Invalshoeken voor je HR strategie

20 Invalshoeken voor je HR strategie

Dat krijg je als je samenwerkt! Vanaf 2024 krimpende beroepsbevolking, zeker in Noord Nederland. Uitkomst: Meer dan 20 invalshoeken om mee aan de slag te gaan. Wij zijn HR professionals, lid van het Mobiliteitsnetwerk Noord Nederland. Werkzaam in de proces- en maakindustrie. We helpen elkaar in het vinden van andersoortige oplossingen voor HR & Businessvraagstukken. Meer weten? Contacteer Anneke Post via info@mobnn.nl

HR Bijeenkomst 17 November

HR Bijeenkomst 17 November

17 november vind er weer een HR bijeenkomst plaats van het Mobiliteitnetwerk Noord Nederland. We gaan het onder andere weer hebben over de krappe arbeidsmarkt en hebben hier het volgende begeleidende filmpje bij.

Jongeren vinden hun match tijdens Futuremakers 2022

Jongeren vinden hun match tijdens Futuremakers 2022

Jongeren hebben vaak geen idee hoe werk binnen de proces- en maakindustrie eruit ziet. Want wat valt daar nu eigenlijk allemaal onder? En hoe informeren we de jonge generatie op een leuke en effectieve manier over de kansen binnen onze industrie?

Nieuwe Editie Futuremakers Noord

Nieuwe Editie Futuremakers Noord

Aanstaande woensdag 12 oktober vindt weer een nieuwe editie van Futuremakers Noord plaats in Leeuwarden. Na een succesvolle pilot vorig jaar is er weer een editie georganiseerd voor bedrijven om op laagdrempelige manier kennis te maken met studenten en werkzoekenden van ieder niveau! Heb jij een stage, afstudeerplek of verschillende openstaande vacatures die je nog wilt vervullen en heb je je nog niet aangemeld? Neem dan nog snel contact op met Anneke Post via info@mobnn.nl Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland, Bakery Sweets Center, Stichting Ontwikkeli…

Jongerenpilot bij Jacobs Douwe Egberts in Joure!

Jongerenpilot bij Jacobs Douwe Egberts in Joure!

Sinds 1 juni zet Aukje van der Veen, toegepast psycholoog, zich in voor het Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland. Zij doet dit vanuit haar kennis en ervaring met betrekking tot het binden en boeien van jongeren. Zo heeft zij haar eerste jongerenpilot mogen doen bij Jacobs Douwe Egberts!