• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Aftrap Programma Jacobs Douwe Egberts

Gepubliceerd op: 17-04-2023

Maandag 20 maart was de officiële aftrap van het ‘MBO Persoonlijk Ontwikkel Programma Joure’ voor de jongeren van Jacobs Douwe Egberts Joure. Na een welkomstwoord door de fabrieksdirecteur, een kennismakingsbingo en programma toelichting volgde de groep jonge medewerkers een Insights-training. Hierdoor kregen zij meer inzicht in zichzelf als professional. De workshop was de eerste vanuit de serie van vier workshops over verschillende soft skills.

In opdracht van het landelijke JDE Learning & Development team en JDE Joure heeft afstudeerder Inge de Roller het persoonlijk ontwikkelprogramma opgezet. Zij heeft hiertoe onderzoek gedaan naar de behoeftes vanuit de doelgroep en de organisatie en heeft gekeken naar de opzet van reeds aanwezige JDE ontwikkelprogramma’s en trainingen. Op basis daarvan is een mooi programma neergezet dat perfect aansluit op de wensen van de doelgroep.

Trainer en Toegepast psycholoog Aukje van der Veen zal vanuit het Mobiliteitsnetwerk Noord Nederland de groep het gehele traject voorzien van de nodige ondersteuning en intervisie. Een van de medewerkers gaf zelfs aan dat dit nou precies de reden is waarom hij voor JDE Joure gekozen heeft als werkgever. Een werkgever die ruimte biedt voor zelfontplooiing. Het is een prachtig voorbeeld van investeren in jong talent én ook nog eens goed voor de teambuilding. Op naar de volgende sessie!