• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Confettimoment Mobiliteitnetwerk Noord Nederland & AI Hub Noord Nederland

Gepubliceerd op: 05-10-2023

Officiële samenwerking Mobiliteitsnetwerk Noord Nederland met de AI Hub Noord Nederland! Vorige week, gelijktijdig met de HR Bijeenkomst, is de samenwerking tussen het Mobiliteitsnetwerk en de AI-hub Noord-Nederland officieel gemaakt met een confettimoment!

Bart Beima van de AI Hub: ”Bedrijven hebben behoefte invulling te geven aan datagedreven werken, waar de mens centraal staat. Door samen te werken met Mob kunnen we hier concrete invulling aangeven”

Anneke Post van het MOBNN: “Met onze kennis en ervaring van HR in de industrie, en de expertise op het gebied van AI voor de industrie via Bart, verkennen we met onze leden de impact van AI op de industrie. En hoe we elkaar hierbij kunnen helpen door de wielen niet zelf uit te vinden”.

Arry Verhage van de SOL: "De bedrijven in ons netwerk beseffen dat ze iets moeten met AI en zijn op zoek naar wat dit dan is. In deze samenwerking gaan we samen op zoek naar het antwoord op deze vraag".

Voorafgaand aan het confettimoment werd het samenwerkingsdocument getekend door alle partijen: Business Developer Industry & Human Capital,  Bart Beima van de AI Hub, Directeur van de SOL Arry Verhage en Projectleider Anneke Post.