• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Programma donderdagmiddag 17 januari 2019, Friesland College in Leeuwarden:

Gepubliceerd op: 07-09-2020

Matchen op basis van competenties en drijfveren. Hoe doe je dat op een slimme manier en laat je de techniek voor je werken. We zijn als netwerk in december 2018 gestart met een pilot onder onze leden.

Hiervoor werken we samen met de jongens van Jobsurfing.

We hebben uitgebreid stilgestaan bij de scan die medewerkers doen. Hierdoor krijgen ze inzicht in wat hen energie geeft, wat hun drijfveren zijn en hun competenties.  En hoe je deze kunt toepassen, op individueel niveau en op teamniveau.

Hierna is er live door mensen gepitcht en zijn we met zijn allen gaan kijken hoe we openstaande vacatures konden voorzien.

Aansluitend hebben we een film bekeken waarin Marcel Hirs aan de leden uitlegt hoe het hem is gelukt om in korte tijd een tiental procesoperators aan te nemen. Waarbij er 1 persoon eerst werkzaam was als accountmanger bij de bank. Deze film is exclusief voor de leden. De verkorte versie vind je hier.

Binding met je medewerkers: Hoe weet je wat medewerkers echt belangrijk vinden? En welke interventies doe je dan? En hoe meet je het succes van je interventie?