Netwerk voor Noord-Nederland

Mobiliteitsnetwerk Noord Nederland: juist nu elkaar helpen

In deze tijden is het belangrijk dat we elkaar helpen. Wat wij doen? We delen oplossingen met elkaar. Je mag dan denken aan bijvoorbeeld het regelen van 1,5 meter aan de productielijn. Maar ook: opschalen van capaciteit. En het voorkomen van besmettingen tijdens de overdracht van ploegen. Want vele leden van ons behoren tot de zogenaamde “vitale processen”. De wat-nu-als-vraag maakt dat we uitgedaagd worden hoe we ervoor kunnen zorgen dat we aan de vraagkant kunnen voldoen. Wil je meer weten hierover, mail of bel me.

 

 

Elkaar nodig

Samen met collega bedrijven werken aan betere afstemming van regionaal beschikbare arbeid en het uitwisselen van medewerkers, kennis en informatie.
Exclusief voor HR-professionals , 100FTE+ bedrijven, gevestigd in Noord Nederland.

 

 

Waarom

 

 

Hoe de impact van robotisering, automatisering voor onze mensen in de proces- en maakindustrie oplossen?
Hoe onze mensen duurzaam inzetten en waardevolle kennis vergroten?
Hoe voorkomen dat we allemaal zelf het wiel gaan uitvinden bij het vinden van oplossingen?
Hoe gaan we zij-instroom realiseren als antwoord op de krapte op de arbeidsmarkt?

Doen

We praten er niet alleen over, we doen vooral. Tijdens onze HR-bijeenkomsten geven we handen en voeten aan onze missie: Mensen bewegen van werk naar werk en kennis, informatie en arbeidspotentieel voor de Noordelijke arbeidsmarkt behouden.

 Meer weten?

Zit u met dezelfde vraagstukken en wilt u weten of samenwerken via een goed georganiseerd netwerk met professionele ondersteuning u hierbij kan helpen? Neem dan contact op met de projectleider Anneke Post | 06- 28 37 62 67 | anneke@mobnn.nl